Szakmai partnerek:

Egyéb partnerek:

Keresőoptimalizálás
A keresőoptimalizálás célja, hogy javítsa egy honlap helyét a találati listákon, ezzel is növelve annak látogatottságát, esetleges forgalmát. Ez nem csak egyszeri művelet, több művelet együttes hatása, mely folyamatos odafigyelést és aktualitást igényel.

Webáruház készítés, bérlés
Nyissa meg Ön is nálunk professzionális webáruházát, mely a nap 24 órájában áll rendelkezésére. Célunk, hogy kedvező áron biztosítsunk olyan minőségi szolgáltatást, melyet máshol évente több tízezrekért kínálnak a webáruházat üzemeltető, illetve a szolgáltatást igénybe venni kívánó vállalkozóknak és vállalatoknak, valamint kisebb vállalkozásoknak is biztosítani szeretnénk, hogy piacképes, modern szolgáltatással jelenjenek meg az interneten.

Weboldal készítés
Napjainkban az legjobb és legsikeresebb megoldás, hogy cége lehetőségét kiszélesítse és ezzel új ablakokat nyisson a világra, a weboldal. Egy szépen, igényesen elkészített és megfelelő tartalommal ellátott honlap, nem csak a vásárlók, de a konkurencia szemében is nagy presztízsértékkel bír, mindemellett természetesen növeli az Ön sikerességét mind a szolgáltatás-, mind a termékpiacon, cége profiljától függően.

Laptop javítás és Számítógép javítás
A Gyors Szerviz fő tevékenysége laptop-notebook számítógépek javítása, karbantartása és hardveres bővítése. Laptop alkatrész árusítás (új és használt egyaránt), továbbá a használt laptop eladás is szolgáltatásaink részét képezik. Keresse szakembereinket, szeretettel várjuk ügyfeleink között!