Társasjáték

Társasjáték

tarsasjatek-ajandek-otletHát, ez olyan friss alkotás, hogy még a ragasztó se száradt meg rajta…:-) Szintén Praktika magazinból megvalósított ötlet, karácsonyi Ki nevet a végén? társasjáték.

Kellett hozzá egy 40X40-es funérlap, amire rá kellett rajzolni ezt a csillagformát. Kétféle színnel kifestjük a csillagot, illetve a csillag körüli részt – a magazinban világos-,illetve sötétkék volt. A “lépéseket” formanyomóval nyomtam ki csomagolópapírból. Ilyen formanyomót már nagyobb papírboltokban is lehet kapni, én 320 forintért vettem. Nagyon egyszerű vele dolgozni. A kinyomkodott formákat hobbyragasztóval ragasztottam a helyükre.

A magazinban a bábukat parafadugókból csinálták, kidíszítették angyalnak, ördögnek stb. Megmondom őszintén, ehhez már nem volt türelmem, úgyhogy inkább beszereztem apró kis figurákat – oda is tettem őket a táblára, hogy lássátok. Mindegy mi, csak köze legyen a karácsonyhoz.

Ja, és a fatáblát még körberagasztottam széles csomagolószalaggal. Régen lehetett ezüst és arany celluxot is kapni, azzal egyszerűbb lett volna, de nem kaptam.

Szerintem nagyon helyes lett, társasjátékozni nagyon szerető barátaink ajándéka lesz karácsonyra. Remélem nem olvassák már addig a blogot…:-)

Forrás: http://ajandekom.blog.hu/2007/12/13/tarsasjatek_2

Comments are closed.